SPONSORING

Runners World

Wij ondersteunen d.m.v. een kompleet kledingpakket en mooie kortingen. 

Voor zowel de beginnende als de gevorderde loper zijn wij dé winkel waar je terecht kunt voor individueel advies en de beste producten. Wij hebben een uitgebreide keuze uit topmerken in hardloopschoenen, kleding en accessoires. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren hardlopers, met een 'drive' om een uitstekende service te verlenen. runnersworld hoogeveen

Schoonmaak-bedrijf Prent

Al jaren de vaste sponsor voor het Mila waardoor bijvoorbeeld een trainingsstage toegankelijker wordt.

Kwaliteit hoogste prioriteit bij schoonmaakbedrijf Prent!

Schoonmaakbedrijf Prent heeft al jarenlang ervaring met het reinigen van kantoren, schoorstenen, glazen en panden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, en wij leveren dan ook alleen kwalitatief werk af. Wij werken daarnaast ook alleen met vakmensen die plezier hebben in hun werk. Onze collega’s hebben jarenlang ervaring opgedaan in het vakgebied en zorgen er dan ook voor dat uw klus netjes wordt geklaard.

Naast dat wij onze diensten met goede kwaliteit leveren, vinden wij het ook belangrijk om milieubewust te werk te gaan. Zo maken wij gebruik van milieubewuste reinigingsproducten. Met deze milieubewuste reinigingsproducten verzorgen wij de glasbewassing, de industriële reiniging, de gevelreiniging en maken wij de schoorstenen schoon. schoonmaakbedrijfprent


Heeft u een match met de loopsport?

Sponsoring is één van de bouwstenen bij het werken aan naamsbekendheid, imago en goodwill.
Het is een volwaardig marketinginstrument dat structureel en voor een lange periode ingezet kan worden.

Het is onze overtuiging dat je met een goed plan en de juiste sponsormatch het beste resultaat bereikt. Wij leggen de lat hoog. We gaan voor het maximale. Zoals dat hoort bij topsporters gaan wij voor onze opdrachtgevers altijd voor een podiumplaats om onszelf maar ook onze sponsoren goed in beeld te brengen. Want winnaars hebben net als het bedrijfsleven een plan, verliezers een excuus!

Wij zijn regionaal erg actief en staan er meer mensen langs de kant dan bij menig andere sport. Ook op grotere- en Nationale wedstrijden worden wij gezien en doen we steeds meer aan PR.

Als u interesse heeft uw naam te verbinden aan MilaHac63 of gebruik wil maken van een van de atleten om uw bedrijf te promoten kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.