Laatste nieuws

 • Bovenbergcross

  3,3Km legde marielle Lensen af tijdens de Bovenbergcross in Markelo. Deze  zit in een crosscircuit en er zat vandaag een mooie podiumplaats in voor Marielle, 3de in 14.36 min.


 • Warandaloop

  Job IJtsma plaatst zich voor het EK in Lissabon dankzij een mooie prestatie tijdens de Warandaloop bij de jongens A op de 6200 meter lange cross. Dit in een mooie tijd van 19.13 min en slechts 1 seconde verwijderd van een podiumplaats. Dankzij zijn goede prestaties mag Job 8 december meedoen aan dit EK. Super mooi. Dave Mulderij was ook na een wat lange blessure weer van de partij. Met niet al te veel verwachtingen begon Dave aan de wedstrijd en vooral heel blijven vond Dave belangrijk. Ondanks dit werd hij in dit sterke veld knap 28ste en behoudens wat blaartjes kwam hij goed uit de strijd en was best tevreden. Nick kerkhof pakte de 62ste plaats. Op de korte cross van 24009 meter liep Rico Kleine 7.33 min. Bij de jongens B, die 4300 meter moesten afleggen starte Wouter de Roo heel voortvarend maar zakte gaandeweg flink terug in de groep. Gelukkig kon Wouter de laatste rond weer aanzetten en wist nog knap de 24 ste plaats te pakken in 15.11 min. Wilbert Knol liep hier in zijn eerste echte grote cross een knappe tijd van 16.25 min. Iris Velting werd bij de meisjes A nog knap 17de  in 16.42 min op ook een 4300 meter cross. 


 • Trainingskamp

  Eerste weekend november was een prima start voor het crossseizoen in de heuvels van Tecklenburg. De vrijdagmiddag ging het eerste groepje al richting Tecklenburg om de eerste boodschapjes op te halen en daarna het eerste duurloopje van het weekend van een kilometertje of 5. Later op de avond arriveerden ook de rest van de Mila. Na een goede nachtrust werd er na een heerlijk ontbijtje een lange duurloop gedaan over de heuvelrug en het heksenpad. Voor de meiden een 10 km en de jongens legden 14 km af. Na de lunch en enkele uren rust was het tijd voor een flinke heuveltraining varierend van 7 tot 10 km. Na een leuke en gezellige avond en weer een goede nachtrust werd er in de ochtend nog een duurloopje gedaan met een lekkere korte ronde op snelheid. Helaas moesten we ivm met nieuwe gasten om 11.00 uur al weer uit het huisje maar gelukkig konden we in Mettingen opo de camping terecht en vandaaruit nog weer een heerlijke duurloopo en diverse klimmetjes bedwongen met zelfs 1 van 35%. Al met al een gezellig en geslaagd trainingskamp.


 • Baggelhuizercross

  Rico Kleine goed op dreef tijdens de Baggelhuizercross. Met een knappe 6de plaats tijdens deze goed bezette cross wist hij met een tempo van 3.39 min/km het 4,2km lange parcours razend snel af te leggen. Ook zaten er nog meerdere klimmetjesin en nog een flink stuk zand. 


 • Zwarte Dennencross

  Weer zo`n heerlijke cross vandaag 17 november in Punthorst.Hier vandaag alleen Marielle Lensen in aktie van de MILA op de 1800 meter. Marielle zat er goed bij en wist een keurige 6de pklaats te bemachtigen in 7.17 min. Ook op deze afstand in een andere categorie was aankomend talent Elise Martens succesvol met een 5de plaats in een heel mooie tijd van 7.25 min,.