Laatste nieuws

 • Sylvestercross

  Milou Karssies en Wouter de Roo aktief in de laatste wedstrijd van 2019. Mlou mog al rond half elf starten op de 2000 meter. Haar eerste jaar bij de meisjes C en kon meteen flink aan de bak. na een altijd goed start van Milou en een goed opgebouwde race werd ze knap 2e3ste in dit veld met een tijd van 8.42 in deze toch wel heel pittige cross. Wouter , hij kersverse B junior moet ook flink aan de bak in deze altijd sterke klasse. heel sterk liep Wouter en wist als 13de nederlander te finishen  op deze 4000 meter in 15.10 min.


 • Verhoeve Groencross

  Hier toog Milou Karsies af voor de 2km bij de meisjes C. C Helaas moest Milou in een eindsprint de winst laten aan Britt van der Hoven in een foto finish, beiden 7.37 min. Marielle Lensen pakte het brons bij de meisjes B. Ephrem Been pakte hier de 7 de plaats op de 10 km in 38.04 min.


 • Dorpsloop

  Als enige van de Mila liep Rico Kleine hier zijn 1ste 10 kn wedstrijd. de reden was dat hij te laat was voor de 5 km en toch graag wou lopen. Maaaar niet gek voor zijn eerste 10 km. 38.32 min met een 7de plaats. Hier was hij zelf niet helemal tevreden mee.


 • Amsterdamse Boscross

  3 atleten van het Talententeam aktief in Amsterdam met veel concurrentie.

  Milou Karssies startte bij de meisje C en wist een mooie 14de plaats te bemachtigen op maar 40 seconden achter de nummer 2 wat wel wat wil zeggen over de sterkte van het veld. Wouter de Roo had zich ook prima voorbereid op deze cross en piekte met een fraaie 8ste plaats als 1ste jaars jun B op ook nog geen minuut achter de nummer 2 in 17.04 min. Ephrem Been liet zich gelden  bij de mannen op de lange en wist zich goed staande te houden met een prima tijd van op het zware parcours in het Amsterdamse bos van dik onder de 35 min.


 • EK Cross

  Prachtig weekend voor Job IJtsma in Lissabon. Dankzij zijn uitstekende prestaties het afgelopen jaar mocht Job mee naar het EK Cross voor mannen tot 20 jaar in Lissabon. Ondanks dat Job over zijn prestatie niet helemaal tevreden was is hij na zijn jaar Amerika weer een geweldige ervaring rijker.