Wedstrijdverslagen 2019

Bentincksparkrun


Vanmiddag weer mooie strijd gezien tijdens de Bentinckspark run. De aankomende talenten deden het bij de allerjongsten ook erg goed met bv podium plaatsen van Lieke Vredeveld op de 400 meter, Niels Eefting en Lieke Snoeken op de 800 meter en op de 1000 meter met mooie tijden op de eerste en 2de plaats Tess Kuhnen en Meike Boer.

 

Voor de Mila atleten was bijna het hele podium voor ons. Op de 2,5 Km bij de meisjes was dat Milou Karssies met een mooie tijd van 10.05 op het wel erg winderige parcours. Zij werd gevolgd door de sterk lopopende Marielle Lensen. Bij de jongens was het complete podium voor de talenten van Hac; Tim van Es in 9.11 minuten gevolgd door Wilbert Knol in 9.36 en de nog heel jionge Ruben Eefting wel knap 3de en ook nog een onde de 10 minuten in 9.58 min.

 

Op de 5000 meter was bij de dames het hele podium voor Hac. Iris velting deed dat wel heel erg duidelijk met een tijd van 18.18 min en had maar liefst 4 min voorsprong op Laura Prins, die op haar beurt bijna een minuut voor Joyce Kats finishte.

 Bij de mannen deed er 1 van de Mila mee, maar deze Nick Kerkhof pakte wel het goud voor alle andere mannen. Hij liet een tijd noteren van 18.04 min.

 

Het lijkt er op dat de vorm goed is voor het komende weekend in Kerkrade.

Sylvestercross


De Rabobank Sylvestercross

In Soest is sprake van een echte cross. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand. Het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. Alom is men van mening dat de Sylvestercross door deze prachtige omgeving "de mooiste cross van Nederland" is.

Vandaag was alweer de laatste dag van 2018.
Vandaag stond ook voor 2 Mila atleten de @sylvestercross.soest op de planning, namelijk: Milou en Wouter.
Milou moest om 10.05 starten over een wedstrijd van 2000 meter bij de meisjes junioren D. Milou starte prima en liep een super goede wedstrijd! Het laatste stuk door het mulle zand had ze zelfs nog mensen ingehaald! Uiteindelijk werd Milou 11e maar degene die 10e was had dezelfde tijd, dus eigenlijk was ze ook 10e!

Om 10.15 mocht Wouter bij de Jongens Junioren C 2000 meter. Hij starte goed en was het laatste stuk ook nog sterk! Hij werd 14e totaal en 12e Nederlander.

Ook moesten vandaag nog 2 oud Mila atleten: Job en Iris.
Job startte als eerst en werd 11e totaal en 10e Nederlander!
Iris moest later. Iris werd 3e totaal en 2e Nederlander! Hiermee had ze dus brons op het podium!


Dus het was weer een super dag! Iedereen alvast een gelukkig nieuw jaar!